Vastgoed- en huurrecht

U heeft als projectontwikkelaar vragen over een koop-/verkoop- en realisatieovereenkomst? Een koper voldoet zijn bouwtermijnen niet. Wat te doen? De isolatie blijkt niet aan de bestekspecificatie te voldoen, wat nu? Bij een oplevering zijn bouwkundige gebreken geconstateerd. Wat is uw positie als aannemer? U wilt bedrijfsruimte huren of verhuren. Hoe pakt u dit aan? Onze gespecialiseerde en ervaren advocaten adviseren u graag in dit soort kwesties en stellen voor u de vaak complexe contracten op die komen kijken bij vastgoed- en bouwzaken.

Gespecialiseerde advocaten voor vastgoedbelangen

Bent u verwikkeld in een (bouwrechtelijk) geschil en lijkt een procedure onvermijdelijk? Deskundige bijstand is in zo’n geval noodzakelijk. Of u nu naar de Raad van Arbitrage voor de Bouw moet of de “gewone” rechter dreigt. Wij staan u terzijde. Onze advocaten verlenen gespecialiseerde juridische bijstand op de volgende domeinen: projectontwikkeling, bouwrecht, huurrecht bedrijfsruimte, aanbestedingen en koop en verkoop van onroerend goed. Meer informatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord