Ondernemingsrecht

Zijn uw algemene voorwaarden waterdicht en up-to-date? In hoeverre bent u als bestuurder aansprakelijk als u een claim ontvangt? Wanneer dient u de ondernemingsraad om advies te vragen? U ligt in de clinch met uw mede-aandeelhouder(s). Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw debiteur betaalt? U heeft een geschil met een van uw leveranciers. U wenst een samenwerkingsverband aan te gaan. Wat is voor u de geschikte vorm? Als ondernemer komt u bijna dagelijks in aanraking, bewust of onbewust, met dit soort juridische kwesties. Van den Wildenberg & Van Halder advocaten heeft oog voor die zakelijke juridische belangen en is uw partner voor alle voorkomende juridische ondernemingszaken.

Juridische ruimte om te ondernemen

Onze advocaten geven u de juridische ruimte om te ondernemen. Zij adviseren u over uw contracten en algemene voorwaarden, incasso & beslag, samenwerkingsverbanden, bestuurdersaansprakelijkheid en bij fusies of overnames. We geven u snel inzicht in uw rechtspositie en behartigen uw belangen in discussies of procedures. Op een persoonlijke, prettige manier. Wilt u dat zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord