Arbeidsrecht

Uw medewerkers zijn het grootste kapitaal van uw onderneming. Ze brengen hun expertise en deskundigheid in en vormen vaak het gezicht van uw bedrijf. U wil voor hen goede voorwaarden, overeenkomsten en functiewaarderingstrajecten. Tegelijkertijd wilt u de flexibiliteit en kwaliteit van uw onderneming waarborgen. Onze advocaten van de sectie arbeidsrecht helpen u met deskundig juridisch advies en de bijbehorende uitvoering.

Arbeidsrecht - Deskundige bijstand bij arbeidszaken

Arbeidsrecht is een veelzijdig, complex onderdeel van het recht. U hebt er als werkgever altijd mee te maken zoals bij arbeidsconflicten, ontslagprocedures of het beëindigen of aangaan van een arbeidsovereenkomst. Maar ook trajecten zoals reorganisaties, overnames of nieuwe cao’s, ziekte en re-integratie vereisen bijzondere, gespecialiseerde aandacht van onze arbeidsrecht advocaten.

Dat geldt ook voor de procedures waar u mee te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld over een concurrentiebeding, medezeggenschap, rechtsgeldigheid van een ontslag op staande voet of ongelijke behandeling. Onze gespecialiseerde advocaten zijn altijd op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen. Ze verlenen u deskundige bijstand in een arbeidsrechtelijk geschil met uw werknemer maar ook bij complexe reorganisaties of outsourcingstrajecten, ze onderhandelen namens u en verzorgen, waar nodig, rechtskundige ondersteuning in gerechtelijke procedures.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord