Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Advocaten met oog voor uw belang

Vrouwe Justitia weegt en spreekt geblinddoekt, zonder aanzien des persoons. Bij Van den Wildenberg & Van Halder advocaten hebben we juist oog voor u en uw belangen. Dat oog ziet alles, stelt scherp en richt zich voortdurend op u. Zo kunnen we u optimaal terzijde staan. Op een persoonlijke en prettige manier.

Ons oog ziet alles

Ons oog heeft een brede kijk. Met onze ervaring en expertise op tal van zakelijke en particuliere rechtsgebieden zijn al uw juridische vragen in de beste handen. Vanuit de diverse specialismen werken onze advocaten nauw samen. Zo bezien we uw vraag vanuit elk juridisch perspectief. Dat brede blikveld verruimen we verder door opleidingen, kennisdeling en oog voor de actualiteit. En voor de maatschappij om ons heen. Binnen die brede kijk blijven u en uw belangen het middelpunt van onze aandacht.

Ons oog stelt scherp

Ons scherpe oog ontgaat niets. Onze advocaten stellen zich met kennis en kunde scherp op wat voor u belangrijk is. We zoeken evenwicht tussen uw belangen en het recht. Zo bepalen we het hoogst haalbare. We stellen samen vast welke aanpak uw situatie het beste dient. Dat is altijd een aanpak die tot een oplossing leidt. Een aanpak die zorgt dat u, uw bedrijf of uw organisatie in balans blijft. Zo houden we altijd zicht op uw evenwicht.

Ons oog voor u

Ons oog richt zich altijd op u. Te midden van alles wat we aan ervaring, kennis en kunde inzetten om uw belang te behartigen, blijft onze dienstverlening hoogstpersoonlijk. Wij zijn er om uw zorgen uit handen te nemen, een gedegen advies te geven en heldere oplossingen te bieden. In begrijpelijke taal, betrokken bij uw persoonlijke situatie en in een vertrouwde en prettige verstandhouding. Zichtbaar met passie en plezier in ons werk.

Van den Wildenberg & Van Halder advocaten is een advocatenkantoor in Nijmegen. Enerzijds richten we ons op grote en middelgrote ondernemingen en maatschappelijke organisaties uit sectoren als onderwijs, volkshuisvesting en zorg. Anderzijds op particulieren met vragen op het gebied van familie- en erfrecht en letselschade. Omgeving Nijmegen, Arnhem en Zuidoost-Nederland is daarbij ons belangrijkste werkgebied.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord