Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Samenwerking

Grensoverschrijdend juridisch advies

Wij werken samen met het Duitse Advocatenkantoor Scholten Oberem & Partner (SOP) uit Kleve. Zij bieden deskundig advies aan onze opdrachtgevers op het gebied van de Duitse wet- en regelgeving en treden op als (Duits) advocaat in procedures die in Duitsland gevoerd moeten worden.

Een eerste advisering door onze Duitse collega's kan geschieden tegen een uurtarief van € 195,-- excl. BTW, zo is afgesproken. Voor verdere ondersteuning kunt u rechtstreeks met hen afspraken maken.

SOP heeft expertise op de navolgende rechtsgebieden:

  • familierecht/erfrecht
  • strafrecht
  • incasso's en civiele vorderingen
  • vastgoed (huur/verkoop onroerend goed)
  • medische aangelegenheden
  • verkeersrecht/-ongevallen

Regelmatig wordt kennis en informatie uitgewisseld over de gemeenschappelijk behandeling van grensoverschrijdende kwesties. Actuele thema's over grensoverschrijdend recht worden periodiek tijdens een gezamenlijk bijeenkomst besproken.

Meer informatie vindt u op hun website: rae-sop.de.

Gelderland valoriseert

Gelderland valoriseert heeft als doel om het innovatieve vermogen van de regio te versterken. Dat doen zij door diverse faciliteiten te bieden aan ondernemers, studenten, onderzoekers en anderen met een innovatief idee. Het proces van idee naar BV versnellen, met succesvolle innovaties als resultaat, dat is waar het om draait bij Gelderland valoriseert! Als partner van Gelderland valoriseert zal Van den Wildenberg & Van Halder de komende jaren actief betrokken zijn bij diverse initiatieven en activiteiten voor ondernemers in de regio, zoals het opzetten van innovatieve broedplaatsen, vraagarticulatie en het screenen van bedrijfsplannen op juridische aspecten. Van den Wildenberg & Van Halder laat zien oog te hebben voor innovatie, ontwikkeling en ondernemerschap.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website gelderlandvaloriseert.nl.

Het project Gelderland valoriseert heeft in samenwerking met de provincie Gelderland een 'menukaart' voor ondernemers ontwikkeld met de naam ondernemengelderland.nl.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord