Vastgoed- en huurrecht

Verloopt de oplevering van uw huis niet volgens wens? Wat zijn uw rechten als huurder? De aannemer gaat tijdens de bouw failliet. Wat nu? Heeft u uw huis verkocht en klaagt de koper over een lekkende badkuip? U wilt uw huis verhuren in afwachting van verkoop. Een boom die te dicht tegen de erfgrens staat? Uw nieuwe buurman verbiedt u doorgang, terwijl zijn voorganger u recht van overpad had verleend? Van den Wildenberg & Van Halder advocaten is specialist op het gebied van vastgoed, bouwrecht en huurrecht en kan u hulp bieden bij geschillen over koop en verkoop van uw woning, burengeschillen of huur en verhuur van uw woning.

Onze advocaten geven advies en staan u bij in procedures

U kunt bij ons terecht voor advies over vastgoed- en huurrecht, het opstellen van de overeenkomsten of advies over bouwrechtelijke geschillen. Wij zijn uw partner bij het voeren van onderhandelingen en vanzelfsprekend staan wij u ook bij als uw zaak tot een procedure komt bij bijvoorbeeld arbitrage-instituten. Meer informatie? Bel of mail ons voor een afspraak!

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord