Letselschade en verzekering

Een verkeersongeval met aanzienlijke schade. En ook nog last van een whiplash. Een bedrijfsongeval? Een ongevalletje thuis? Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt letsel oplopen en zaken kunnen beschadigd raken. Vaak is een ander hiervoor aansprakelijk. Onze gespecialiseerde advocaten van de sectie letselschade helpen u graag bij het verhalen van de schade op de veroorzaker of diens verzekeringsmaatschappij of bij het doorgronden van uw polisvoorwaarden.

Betrokken advies bij letselschade, smartengeld of inkomensverlies

Ons kantoor heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van letselschade. Wij werken samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen, actuarissen en adviseurs op het gebied van subsidies voor aanpassingen van een woning en voor thuiszorg. In tegenstelling tot ‘no cure no pay letselschadebureaus’ staan onze advocaten u ook bij als uw zaak aan de rechter moet worden voorgelegd. Wij helpen u bij zaak- en letselschade door toedoen van mens of dier, in het verkeer, op het sportveld, in familiekring, op de weg, op school, in het ziekenhuis of waar dan ook ontstaan. Ook ondersteunen wij u bij letselschade door mishandeling of door slechte producten, bij genoegdoening door smartengeld of in het geval uw inkomensverlies moet worden gecompenseerd. Daarnaast kunnen wij bijstand verlenen in een tuchtzaak en kunt u ons ook inschakelen voor een second opinion met betrekking tot de behandeling van uw zaak.

In onze visie dient u als slachtoffer zoveel mogelijk terug te keren in de situatie zoals deze was vóór het noodlottige ongeval. Hier spreekt ook onze betrokkenheid bij ùw zaak uit. Indien aansprakelijkheid vast komt te staan, dienen de kosten voor rechtsbijstand (voor zover redelijk) geheel door de aansprakelijke partij te worden vergoed. Vaak brengt het inschakelen van één van onze advocaten daarom voor u geen kosten met zich mee. Tijdens een oriënterend, vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord