Vastgoed- en huurrecht

Bij projectontwikkeling, vastgoed en huur of verhuur van vestigingsruimten, van zowel civiel- als bestuursrechtelijke aard, komt u (vaak) complexe overeenkomsten tegen. Onze gespecialiseerde en ervaren advocaten adviseren u over alle juridische aspecten en stellen dergelijke contracten voor u op.

Gespecialiseerde advocaten voor vastgoedbelangen

U zit met vragen over een koop-/verkoopovereenkomst. Een huurder zorgt voor flinke overlast. Wat te doen? Is ontruiming mogelijk? Bent u als woningcorporatie verplicht om aan te besteden? Bij een oplevering zijn bouwkundige gebreken geconstateerd. Wat is uw positie? U wilt bedrijfsruimte huren of verhuren. Hoe pakt u dit aan?

Bent u verwikkeld in een bouwrechtelijk geschil of heeft u een conflict over huurrecht en lijkt een procedure onvermijdelijk? Deskundige bijstand is in dergelijke gevallen noodzakelijk. Of u nu naar de Raad van Arbitrage voor de Bouw moet of de “gewone” rechter dreigt. Wij staan u terzijde. Onze advocaten verlenen gespecialiseerde juridische bijstand op het gebied: van vastgoedrecht, bouwrecht en huurrecht (bedrijfsruimte). Meer informatie? Bel of mail ons!

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord