Ondernemingsrecht

Zijn uw algemene voorwaarden waterdicht en up-to-date? In hoeverre bent u als bestuurder aansprakelijk als u een claim ontvangt? U heeft een geschil met een leverancier? Wanneer dient u de ondernemingsraad om advies te vragen? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw debiteur betaalt? Uw organisatie wil gaan fuseren of een samenwerkingsverband aangaan. Hoe nu verder? U komt bijna dagelijks in aanraking met dit soort juridische kwesties. Van den Wildenberg & Van Halder heeft oog voor die zakelijke juridische belangen en is uw partner voor alle voorkomende juridische ondernemingszaken.

Juridische ruimte voor uw organisatie of instelling

Onze advocaten geven u de juridische ruimte om uw maatschappelijk relevante werk uit te voeren. Zij adviseren u over uw contracten en algemene voorwaarden, incasso & beslag, samenwerkingsverbanden, bestuurdersaansprakelijkheid, fusie of overname. We geven u snel inzicht in uw rechtspositie, bedienen u van advies, behartigen uw belangen en vertegenwoordigen u in procedures. Dit alles op een persoonlijke, prettige manier. Zonder dat zij het maatschappelijk doel van uw organisatie uit het oog verliezen. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord