Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Theatershow 2017: werken aan geluk & gelukkig op je werk

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een steeds belangrijker thema voor het Nederlands bedrijfsleven, zeker met het oog op het stijgen van de pensioengerechtigde leeftijd.

Het vitaal houden van de medewerkers zodat zij op de top van hun kunnen blijven functioneren, is een belangrijk vraagstuk in een tijd dat jaarlijks bijna een miljoen mensen het risico lopen op overspannenheid of, nog erger, een burn-out. Optimale motivatie en fitheid, zowel psychisch als fysiek, dragen bij aan het werkgeluk van medewerkers.

De helft van de Nederlandse medewerkers zou liever een andere baan uitoefenen dan zijn huidige baan. Willen mensen geluk in hun werk, dan is het voor werkgevers belangrijk om eigen regie van medewerkers te stimuleren en te activeren, maar tegelijkertijd ook het goede voorbeeld te geven om te komen tot een goede werk-leef balans. Hierin speelt ook de thuissituatie van een medewerker een belangrijke rol.

Op 4 april a.s. werken wij, ook vanuit onze samenwerking met het Scheidingsspreekuur, wederom mee aan deze Theatershow. Het evenement heeft dit jaar het thema ‘Werken aan geluk en gelukkig op je werk’ meegekregen. We benaderen dit thema in samenwerking met onze partners vanuit diverse invalshoeken. Zo krijgt u als deelnemer een brede kijk op het thema werkgeluk en krijgt u bovendien praktische aanknopingspunten voor uw organisatie hierbij aangereikt.

Uiteraard sluiten we de Theatershow af met onze traditionele netwerkborrel met een hapje en een drankje.

U kunt zich inschrijven via de site www.arbo-on-stage.nl. Deelname op uitnodiging is kosteloos, zie voorwaarden op deze site.

e mailbanner

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord