Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Grensoverschrijdend juridisch advies

sopWij werken samen met het Duitse Advocatenkantoor Scholten Oberem & Partner (SOP) uit Kleve. Zij bieden deskundig advies aan onze opdrachtgevers op het gebied van de Duitse wet- en regelgeving en treden op als (Duits) advocaat in procedures die in Duitsland gevoerd moeten worden.

Een eerste advisering door onze Duitse collega's kan geschieden tegen een uurtarief van € 195,-- excl. BTW, zo is afgesproken. Voor verdere ondersteuning kunt u rechtstreeks met hen afspraken maken.

SOP heeft expertise op de navolgende rechtsgebieden:

  • familierecht/erfrecht
  • strafrecht
  • incasso's en civiele vorderingen
  • vastgoed (huur/verkoop onroerend goed)
  • medische aangelegenheden
  • verkeersrecht/-ongevallen

 

Regelmatig wordt kennis en informatie uitgewisseld over de gemeenschappelijk behandeling van grensoverschrijdende kwesties. Actuele thema's over grensoverschrijdend recht worden periodiek tijdens een gezamenlijk bijeenkomst besproken.

Meer informatie vindt u op hun website: www.rae-sop.de.

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord