Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Ons oog ziet alles
Ons oog stelt scherp
Ons oog voor u

Ervaringen

Lees hier hoe onze cliënten onze dienstverlening ervaren:

Mocht ik ooit in de toekomst nog eens juridisch advies of ondersteuning nodig hebben, zal ik er geen moment aan twijfelen om weer bij Van den Wildenberg & Van Halder aan te kloppen

Andries van der Wijk heeft mij gedurende een jaar bijgestaan in een conflict waarin ik zowel als bestuurder, aandeelhouder, en werknemer van een bedrijf verwikkeld was. Hij deed dit met voortreffelijke professionaliteit en een uitstekende juridische kennis. Zijn persoonlijke betrokkenheid, inzet, en begeleiding bij deze complexe zaak waren zeer waardevol en hebben een fantastisch resultaat in de rechtbank opgeleverd. Mocht ik ooit in de toekomst nog eens juridisch advies of ondersteuning nodig hebben, zal ik er geen moment aan twijfelen om weer bij Van den Wildenberg & Van Halder aan te kloppen. Grote complimenten en respect!

Anoniem (bij navraag kunnen wij u in contact brengen met deze klant)


 Door een professionele, geruststellende en persoonlijke houding, heeft Andries van der Wijk mij bijgestaan in een arbeidskwestie

Andries van der Wijk heeft mij op een zeer prettige manier bijgestaan om een dreigend arbeidsconflict met mijn werkgever op te lossen. Door zijn persoonlijke benadering, goede advies en kennis van zaken ben ik gesterkt de dialoog met mijn werkgever en aanstaande werkgever aangegaan om een dreigend arbeidsconflict voor te zijn. Andries was altijd persoonlijk bereikbaar zodat ik snel zijn advies kon inwinnen. Dit heeft mij enorm gesteund. Nu kan ik met vol vertrouwen beginnen aan een nieuwe baan!

Anoniem


Uw kantoor staat vanaf nu op onze voorkeurslijst.

Bij deze wil ik mijn klanttevredenheid uiten over de professionele benadering van A tot Z van mijn zaak; binnen de gestelde tijd! Het betreft hier Stefanie van Helvert. Hulde! Dit compliment is verre van opportunistisch; wij zijn dienstverleners op het gebied van realisatiekracht/professionaliteit van organisaties. Uw kantoor staat vanaf nu op onze voorkeurslijst.

Steven Gerrits, managing partner Partitude


Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd.

In het werkveld van gezondheidszorg en welzijn levert de koppeling van hulpverlening en wonen soms problemen op. Door een goede analyse en een snelle, adequate reactie heeft advocaat Paul van Buul een bijdrage aan de afhandeling van een bepaalde casus geleverd. Wij zijn hem dank verschuldigd voor de wijze waarop hij onze belangen heeft behartigd. Vanwaar akte !

Instelling voor wonen, gezondheidszorg en welzijn Gelderland


 "Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren.”

Andries van der Wijk heeft op een vakkundige en voor ons bijzonder plezierige wijze het geschil weten te beslechten dat wij met het technische expertisebureau hadden, dat eerder de aankoopkeuring van ons zeiljacht verrichtte. Bij die keuring zag het expertisebureau een ernstig gebrek aan het verfsysteem over het hoofd. De kosten die wij moesten maken voor herstel van de schade bedroegen meer dan een kwart van de aankoopprijs. Het ging ons in de eerste plaats om financiële compensatie, maar gaandeweg dit slepende geschil werd voor ons ook de erkenning door de tegenpartij van hun ongelijk een morele factor van belang. Door zijn zakelijke, maar tegelijk ook invoelende en persoonlijke benadering, wist Andries van der Wijk voor ons beide doelen te realiseren. Wij bevelen Andries van harte aan.

Joost Tersteeg en Monique van Voornveld


"Van den Wildenberg & Van Halder is een advocatenkantoor dat niet alleen beweert oog te hebben voor ons belang maar dat ook daadwerkelijk heeft”

Wij werken met HC Beveiliging sinds 2006 samen met Jan van Halder. In eerste instantie ging dat om een precaire arbeidsjuridische kwestie. De “klik” met Jan was er direct en de kwestie is op een overtuigende manier afgewikkeld. Deze samenwerking is dusdanig goed bevallen en niet alleen door het resultaat, dat vanaf die tijd Jan geldt als onze huisadvocaat. Wij kennen Jan als een scherpe jurist die ons standpunt altijd juist weet te verwoorden. Inmiddels hebben we al wat jaren ervaring samen en tot op de dag van vandaag verloopt deze samenwerking uitstekend en zijn wij hierover uitermate tevreden. Wij verwijzen regelmatig relaties door naar Van den Wildenberg & Van Halder en ook daarin worden wij niet teleurgesteld.
Bij het kantoor kunnen wij, door de diversiteit aan specialisaties, met al onze kwesties terecht. Hierdoor zitten wij altijd met de juiste specialist om tafel. Door de persoonlijke benadering en ook de sociale evenementen die er georganiseerd worden, ben je als relatie bekend bij het kantoor en is het kantoor bekend bij ons, waardoor je bovendien nooit met een “vreemde” om tafel zit. Dit praat en werkt wel zo makkelijk. Kortom: Van den Wildenberg & Van Halder is een advocatenkantoor dat niet alleen beweert oog te hebben voor ons belang, maar dat ook daadwerkelijk heeft.

HC Beveiliging BV, Frank Hendriks (adjunct-directeur)


“ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Van den Wildenberg & Van Halder advocaten”

ROC Nijmegen is een onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in Nijmegen en omstreken. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9500 studenten en werken ongeveer 950 medewerkers. ROC Nijmegen werkt al zeer lange tijd samen met Van den Wildenberg & Van Halder advocaten. De ondersteuning en advisering richt zich met name op individuele functionerings- en ontslagdossiers. Willem Kampschreur is hierbij een deskundig gesprekspartner en is goed in staat het gesprek en de onderhandeling met de wederpartij op te starten en impasses te doorbreken. Ook zijn collega Vincent van Waterschoot adviseert deskundig op dit terrein. Willem Kampschreur brengt ongevraagd voor het roc relevante jurisprudentie onder onze aandacht, dat is zeer prettig. Naast individuele casuïstiek adviseert Willem Kampschreur over beleidskeuzes op het gebied van o.a. payroll- en niet-payroll constructies en mobiliteitsbeleid. Incidenteel vragen wij advies bij medezeggenschapsvraagstukken.

ROC Nijmegen, Wendy Koster (HRM manager)


“Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn”

Mevrouw Ebbeng-Horstman heeft mij twee jaar lang optimaal bijgestaan in een zaak ter afhandeling van een erfenis. Zij was erg deskundig, klantvriendelijk en de communicatie verliep altijd heel fijn. Ze beantwoordde vragen altijd meteen en in begrijpelijke taal. Zij heeft mijn belangen op een zeer nette en beleefde manier behartigd. Ze was zakelijk , doch heel erg betrokken. Door haar is deze voor mij zeer emotionele zaak, toch draagbaar geweest. Ik zal haar zeker aanbevelen, als mij dat gevraagd wordt.

Maria Geurts (pedagogisch medewerkster kinderopvang)


“Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht”

Onderwijsgroep Amstelland is een stichting voor pc en rk basisonderwijs te Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel met ruim 4000 leerlingen en 370 medewerkers. Sinds geruime tijd werkt Onderwijsgroep Amstelland samen met Van den Wildenberg & Van Halder advocaten. In deze periode heeft mr. Willem Kampschreur ons bijzonder effectief en deskundig begeleid bij enkele ontslag- en/of outplacementprocedures. In meerdere gevallen sprak hierbij ook de wederpartij waardering en dank uit voor de gemaakte keuzes en passende oplossingen. Ook bij het opstellen van procedures die in het onderwijs soms tot discussie leiden zoals schorsing en verwijdering, aanname- en plaatsingsbeleid maken wij gebruik van zijn kennis van het onderwijsrecht. Waar nodig ondersteunt Willem Kampschreur het bestuur bij een correcte afhandeling van klachten.

Onderwijsgroep Amstelland, Bob Bijleveld (College van Bestuur)


“Wij ervaren haar als een gedreven, standvastig en reflecterend jurist.”

Als administratiekantoor bedienen wij een veelvoud aan klanten. Niet sporadisch krijgen zij te maken met juridische vraagstukken en bestaat de vraag om juridisch advies. Voor dergelijke situaties adviseren wij onze klanten al enige tijd Lisa Witten van Van den Wildenberg & Van Halder. Waarom? Wij willen het beste voor onze klanten en zien ons netwerk van adviseurs als een verlenging van onze eigen dienstverlening. Daar hoort ook het aspect kwaliteit bij. In onze samenwerking met Lisa hebben wij dat zeker gevonden. Wij ervaren haar als een gedreven, standvastig en reflecterend jurist. Niet bang om een spiegel voor te houden om daarmee kritisch en doortastend te werk te gaan. Vanuit onze klantenkring krijgen wij de feedback dat Lisa hart heeft voor haar zaken en middels een goede mix tussen een zakelijke en persoonlijke benadering voor prettige verstandhouding zorgt. Voor ons genoeg redenen om deze samenwerking nog lang in stand te houden.

Den Hartog & Hoogveld administratie en belastingadvies, Tim Hoogveld (mede-eigenaar)


“Ik heb een groot vertrouwen in Natalja en dat is gedurende de vele jaren terecht gebleken.”

Vooraf:
Onze eerste kennismaking was met Willem Kampschreur. Ik praat dan over het einde van 1999 / begin 2000. Heel incidenteel heb ik in de beginjaren te maken gehad met Ingeborg van den Broek. Mijn “vaste” contacten zijn echter altijd met Natalja Stommels geweest.
Algemeen:
Ik heb vanaf het begin altijd op een zeer prettige manier mogen samenwerken met het kantoor en dat geldt feitelijk voor een ieder waarmee ik te maken heb gehad, ongeacht de functie: vriendelijk, dienstverlenend en altijd snel reagerend. Begrippen die centraal staan of je nu telefoniste bent, secretaresse of jurist(e).
Natalja Stommels:
Zoals ik al eerder aangaf heb ik geruime tijd met Natalja te maken gehad. Ik heb haar in de meest uiteenlopende juridische kwesties meegemaakt op het gebied van arbeidsrecht.
Hoewel ik graag zoveel mogelijk zelf aanpak, ontkom ik er niet aan om zo af en toe juridisch advies, ondersteuning en hulp in te winnen. Natalja is dan voor mij de voor de hand liggende keuze. Zij kent de onderneming goed, maar daarnaast vind ik het van groot belang dat zij mij ook kent en mijn manier van denken in bepaalde zaken. Ik waardeer haar grote betrokkenheid bij een “zaak” en tevens ook haar kritische aanpak. Zij is recht door zee, gaat niets uit de weg, is meedenkend, is creatief in haar aanpak, oplossingsgericht en zeer prettig om mee te sparren. Ik heb een groot vertrouwen in Natalja en dat is gedurende de vele jaren terecht gebleken.
Ik hoop uiteraard zo min mogelijk met arbeidsjuristen te maken te hebben. Echter wanneer ik dan toch iemand moet inschakelen, dan staat Natalja Stommels bovenaan mijn shortlist.

Vihamij Handel BV, Gerrit Klaassen (hoofd personeelszaken)


“Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie.”

Inhoudelijk sterk, snel en to-the-point. Zo heb ik Andries leren kennen toen ik afscheid moest nemen van mijn werkgever en hij mij bijstond. Niet alleen zijn juridische kennis geeft vertrouwen, maar ook begrijpt hij snel de cultuur en de wensen van beide partijen. Kortom: menselijk en zakelijk, een waardevolle combinatie.

W.H. Andrée (hoofdredacteur)


“Kwaliteit, integriteit en open communicatie”

Van den Wildenberg & Van Halder advocaten schakelt snel en staat voor kwaliteit, integriteit en open communicatie. Dat past naadloos bij (de missie van) Doornroosje en daarom doen we graag zaken met hen.

Doornroosje, Toine Tax (directeur)


“Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar.”

Als woningcorporatie schakelen wij Van den Wildenberg & Van Halder met regelmaat in. Voornamelijk voor juridisch advies en ondersteuning bij overlast- en huurrechtzaken en contractrecht. Onze jarenlange samenwerking is gebaseerd op openheid, integriteit en betrouwbaarheid.
Een klein, vast team van professionele advocaten met elk een eigen specialisme staat altijd voor ons klaar. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. Ze leveren deskundig advies, snel en op maat, mede door hun kennis van de branche, onze organisatie en hun lokale aanwezigheid. We merken dat het Talis belang voorop staat met de juiste balans tussen zakelijk op de inhoud en menselijk in het contact. Betrokken, maar met de juiste afstand. Hierdoor blijven de adviezen professioneel, objectief en scherp. Af en toe houden ze ons spiegel voor en bieden vanuit hun vakgebied ons een reflectie op ons eigen handelen. En dat totaal maakt onze relatie waardevol.

Woningcorporatie Talis - Walter Hamers en Ronald Leushuis (bestuurders)


"De combinatie van haar professionaliteit, persoonlijke gedrevenheid en oprechte interesse maken Lisa tot een vakbekwame advocate"

Met Lisa Witten heb ik in 2012 kennisgemaakt naar aanleiding van een zaak met een debiteur.
Deze zaak heeft zij succesvol opgepakt. Gedurende het traject heeft Lisa bewezen een betrouwbare en kundige advocate te zijn. Ze bleef altijd professioneel maar vergat daarbij niet het persoonlijke aspect, belangrijk voor haar was de visie van jou als klant. Ze was betrouwbaar in het nakomen van afspraken, hield je continu op de hoogte, bewaarde de rust en met betrekking tot vakkennis zocht ze alles tot in de puntjes uit en ging indien nodig klankborden bij collega’s. De combinatie van haar professionaliteit, persoonlijke gedrevenheid en oprechte interesse maken Lisa tot een vakbewame advocate waar nog veel van verwacht mag worden.

Fident Consultants in Organisation en Management, Marie-Elise van der Horst (eigenaar)


“Het staat of valt met een goede samenwerking tussen de advocaat en de organisatie en dat is wat ik volop heb ervaren”

Aandacht voor de mens! Als bibliotheek stonden we voor een zware en grote reorganisatie. Hierbij is het heel belangrijk om goede menselijke aandacht te kunnen blijven geven, juist in moeilijke omstandigheden. Deze aandacht heeft onze advocaat Natalja Stommels van Van den Wildenberg & Van Halder advocaten ruimschoots gegeven. Ze volgde het gehele reorganisatieproces en kon zo ook voor ons op maat, snel en kundig reageren wanneer nodig. Zij dacht mee met de situatie en gaf op gepaste wijze haar advies en oordeel. Het staat of valt met een goede samenwerking tussen de advocaat en de organisatie en dat is wat ik volop heb ervaren en is dan ook voor ons als bibliotheek heel prettig en ondersteunend verlopen.

Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid, Dianne Weersink (directeur)


“Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde”

Gelukkig is onze ervaring met rechtszaken en daarmee ook met het advocatenkantoor Van den Wildenberg & Van Halder beperkt, maar in 2014 hebben we hier hulp gevraagd i.v.m. problemen rond de afwikkeling van een nalatenschap. We zijn toen zeer prettig en professioneel bijgestaan door de advocate mevr. S. Ebbeng-Horstman. Zij was heel nuchter en heel praktisch, wist snel tot de kern te komen en ze heeft alles in goede banen weten te leiden, zodanig dat het al afgesproken kort geding ter elfder ure kon worden afgezegd. Mails werden altijd snel en adequaat door haar beantwoord en bij mails van de tegenpartij werden de relevante dingen er meteen uitgehaald en met de onzinnige dingen werd snel korte metten gemaakt. Dat gaf ons een goed en veilig gevoel; het was fijn dat ze daarmee een stuk last van de schouders haalde.

J. Jansen-Schutterhoef,
A.J. Lindhout-Jansen (huisarts)
T.Y. de Jager-Jansen (verpleegkundig docent)


"Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest!"

Ik heb Andries van der Wijk ervaren als zeer deskundig en professioneel. Het was erg prettig om te kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hierdoor viel er een grote last van mijn schouders in een periode van stress. In ons eerste telefoongesprek stelde Andries mij gerust en gaf hij mij direct tips hoe te handelen. Ook in de vervolgcontacten heeft hij mij bij elke stap steeds voorgehouden wat de opties waren en mij heel duidelijk geïnformeerd. Telefoontjes en e-mails werden altijd snel door hem beantwoord. Ik voelde mij hierdoor heel serieus genomen. Zonder zijn hulp had ik mijn arbeidsrechtelijke kwestie nooit op een goede wijze kunnen afronden en had ik nooit zoveel support gevoeld. Hij streed echt voor mijn belangen en dat is voor mij van ongekende waarde geweest! Steekwoorden hierbij zijn; snelle, prettige en heldere communicatie. Het heeft allemaal enorm veel betekend voor mij dus nogmaals mijn oprechte dank!

Voor mij is klantvriendelijkheid ook heel belangrijk. Niet alleen het contact met mijn advocaat, maar ook het contact met het secretariaat heb ik als zeer prettig ervaren; vriendelijk en correct, het was nooit teveel gevraagd.

Ik kan iedereen die in deze moeilijke tijd zijn baan gaat verliezen aanraden eens te informeren bij advocatenkantoor Van den Wildenberg Van Halder wat de mogelijkheden zijn.

A. Moerkerk-Sassen (telefonisch adviseur zakelijke markt)


"Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak"

Als je op het werk slachtoffer wordt van een misdrijf en daardoor letselschade oploopt, is het van cruciaal belang om naast intensieve integrale medische /werkbegeleiding ook bijgestaan te worden door een ervaren letselschade specialist. Bij van den Wildenberg & van Halder advocaten heb ik als slachtoffer van een werk gerelateerd misdrijf ervaren dat rechtsbijstand meer is dan alleen bijgestaan te worden in het verhalen van opgelopen financiële schade.

Door advocaat mr. drs. V.N. (Vincent) van Waterschoot wordt zijn specialistische expertise op een deskundige en uiterst betrokken wijze ingezet. Hij neemt je mee in zijn visie, deelt zijn strategie en is daarin altijd op zoek of je zijn beleid kunt volgen en aansluit op de persoonlijke behoefte en draagvlak. Daardoor is rechtsbijstand door Van den Wildenberg & Van Halder advocaten meer dan alleen technisch bijgestaan worden in het behalen van recht.

Anoniem
 

De website van Van den Wildenberg & Van Halder Advocaten maakt gebruik van cookies voor het beheer van de Google Analytics statistieken. Hiermee kunnen we steeds beter inspelen op de informatiebehoefte van u als bezoeker. Graag vragen wij uw toestemming voor het plaatsen van deze cookies, voor meer informatie kunt u hier klikken. Akkoord